Tip: Samsung Galaxy S3 multiwindow werkbalk verplaatsen

Eén van de fijne nieuwe features die met de fijne Android 4.1.2 update naar de Samsung Galaxy S3 kwam, is de mogelijkheid om twee apps tegelijk weer te geven – multiwindow (of multiview) genaamd. Standaard zit de bij deze functie behorende werkbalk aan de linkerkant van het scherm, maar je kunt zelf instellen waar je ‘m wilt hebben, en waar het ‘lipje’ ervan zit.

samsung-galaxy-s3-multi-window-balk-instellen Tip: Samsung Galaxy S3 multiwindow werkbalk verplaatsen

Met de multiwindow feature ingeschakeld (kijk HIER hoe het allemaal werkt), en de werkbalk verborgen kun je als eerste het ‘lipje’ verplaatsen. Leg je vinger erop en schuif hem op en neer (of heen en weer), naar de plaats langs de rand van het scherm waar je ‘m hebben wilt.

samsung-galaxy-s3-multiwindow-lipje-instellen Tip: Samsung Galaxy S3 multiwindow werkbalk verplaatsen

Met de werkbalk zelf verborgen, kun je het lipje langs de rand van het scherm verplaatsen

Als je vervolgens de werkbalk in beeld brengt, kun je de hele werkbalk verplaatsen. Leg hiervoor je vinger wederom op het lipje, en schuif de gehele balk naar een andere kant van het scherm: links, rechts, boven of onder – alel schermkanten zijn mogelijk.

samsung-galaxy-s3-multiwindow-balk-verplaatsen Tip: Samsung Galaxy S3 multiwindow werkbalk verplaatsen

Als de werkbalk in beeld is, kun je deze in zijn geheel verplaatsen door je vinger op het lipje ervan te leggen en de balk vervolgens naar een andere schermrand te slepen

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee