Kijk nou: de Smart Dock voor de Samsung Galaxy Note 2 is leverbaar (update 2)

We waren ‘m al bijna weer vergeten: de Smart Dock voor de Samsung Galaxy Note 2. Niet omdat deze ‘dock’ niet interessant is – integendeel! – maar omdat het zo lang duurde voordat hij aan deze kant van de Atlantische Plas verkrijgbaar was. Maar hij is er.

samsung-galaxy-note-2-smartdock-nederland-1024x782 Kijk nou: de Smart Dock voor de Samsung Galaxy Note 2 is leverbaar (update 2)

De officiële naam van het apparaatje, Multimedia Docking Station, is een beetje verwarrend. Ja, ‘multimedia’ is op zich geen slechte omschrijving, maar het verdoezelt het feit dat je je Note 2 ermee kunt veranderen in een complete PC. Het onderstaande filmpje laat zien wat er zoal mogelijk is.

Om een lang verhaal kort te maken: de Smart Dock is nu dus eindelijk leverbaar in ons land. Prijs: € 59,95, bij MobielBereikbaar (HIER) (update: en… hij is weer op voorraad!), of € 67,76 bij Centralpoint (HIER).

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Frans zegt

  Ik gebruik sinds een paar maanden het Desktopdock van de Samsung Galaxy S3.
  En wekt ook gewoon in combinatie met de Note 2.

 2. Gerard zegt

  Hallo Frans,
  Ik heb ’n zeg maar Note1 (N7000) en geen Note 2 (N7100) ik zie overal Note2 staan maar nergens een Smart Doc voor een Note1 (N7000).. Is de Desktopdock voor de Samsung Galaxy S3 ook geschikt voor de Note1 (N7000)?

  Gr. Gerard

 3. Frans zegt

  Hoi Gerard
  Op het doosje van de Samsung Galaxy S3 Desktopdock staat Compatible with Galaxy S2,Galaxy-Note.
  Ik heb het gewoon in de winkel uitgeprobeerd met mijn Note 2.
  Als je het niet vertrouwd probeer je het toch ff uit in de winkel.
  Prijs is ook bijna 50% gunstiger.
  Gr. Frans

Praat mee