Vooruit, nog één kleurtje dan: de Samsung Galaxy S3 in het paars

Op dit moment kun je de Samsung Galaxy S3 krijgen in het blauw, wit, grijs, zwart, rood, bruin, en met een bloemetjes print. Mocht er voor jouw smaak toch geen goede optie tussen zitten, loont een beetje geduld misschien. Er is namelijk ook een paarse Galaxy S3 in aantocht.

samsung-galaxy-s3-paars-amethyst Vooruit, nog één kleurtje dan: de Samsung Galaxy S3 in het paars

De ‘amethyst’ paarse Galaxy S3 komt voorlopig in ieder geval in de Verenigde Staten op de markt. Over een Europese release is op dit moment nog niets bekend. Maar zo deed ook de rode Galaxy S3 zijn intrede, en inmiddels is ook deze – met wat zoeken – gewoon in ons land verkrijgbaar. En dus is de kans zeker aanwezig dat we ook deze paarse toestelvariant over een tijdje gewoon hier in een winkel tegen zullen komen.

(via Sammyhub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee