Samsung Galaxy Note 8.0 duikt eindelijk ook op in het zwart

Toen Samsung vorige week officieel de Galaxy Note 8.0 onthulde, viel één ding op: waar het apparaat ook te zien was, het was in het wit. Nu hebben we op zich weinig tegen deze ‘kleur’, maar een béétje keuze is toch wel prettig. Gelukkig lijkt de Note 8.0 dus ook in een zwarte variant op de markt te gaan komen – als we tenminste deze opgedoken afbeelding mogen geloven.

samsung-galaxy-note-8-0-zwart Samsung Galaxy Note 8.0 duikt eindelijk ook op in het zwart

Voor de rest blijft het apparaat natuurlijk gewoon precies hetzelfde als de witte variant die we eerder zagen, met een snelle Exynos 4 Quad (4412) processor, een acht inch scherm met 1280 bij 800 pixels, een vijf megapixel camera en alle gemakken die we inmiddels kennen van de Note serie en de S Pen stylus.

Of beide Galaxy Note 8.0 varianten – wit en zwart – tegelijkertijd op de markt zullen verschijnen is onbekend, en zelfs voor de witte versie weten we alleen dat deze in het tweede kwartaal in de winkels zal liggen. In Duitsland kan de Note 8.0 al wel gereserveerd worden, vanaf 499 euro voor een 16 GB met alleen WiFi verbinding. Of dit de uiteindelijke prijs zal zijn, of dat het hier gaat om een ‘bonusprijs voor early adopters is niet helemaal zeker. Eerder geruchten plaatsten te Note 8.0 toch in een iets lagere prijscategorie, met een vermeende adviesprijs vanaf 399 euro.

(via PhoneArena)

 

Galaxy deal tips

Praat mee