Net een nieuwe Samsung Galaxy Note 2? Check de gebruikerstips!

Stel: je hebt net een gloednieuwe Samsung Galaxy Note 2. Gefeliciteerd! Het is een ontzettend fijne smartphone, met een enorme hoeveelheid features en mogelijkheden. Sommige opties liggen voor de hand, terwijl anderen wat meer ‘verborgen’ zijn. Hoe het ook zij: er valt een hoop te ontdekken.

samsung-galaxy-note-2-tips-trucs Net een nieuwe Samsung Galaxy Note 2? Check de gebruikerstips!

Om je een beetje op weg te helpen, vind je hier op GalaxyClub.nl met enige regelmaat gebruikerstips voor de Galaxy Note 2. Sinds kort hebben we ze allemaal gebundeld in een eigen ‘Tips’ categorie, zodat je ze netjes op een rijtje kunt terugvinden. Je vindt deze HIER.

Heb je zelf een goede, handige tip? Aarzel niet en laat het ons weten in een reactie bij één van de andere tips (of onder dit bericht natuurlijk). Bijvoorbaat dank, namens ons en andere toesteleigenaren 🙂

Galaxy deal tips

Praat mee