Komt er een Samsung Galaxy S3 Plus?

Je kon er in feite een beetje op gaan zitten wachten, zeker nu de introductie van de Samsung Galaxy S4 voor de deur staat: ergens diep in een Koreaanse pijpleiding zit een gepimpte versie van de Galaxy S3 te wachten op onthulling. Zeg maar de Samsung Galaxy S3 Plus dus.

samsung-galaxy-s3-plus Komt er een Samsung Galaxy S3 Plus?

Dat is tenminste wat de Russische journalist/analist Eldar Murtazin voorspelt via Twitter. Het zou hier dan gaan om een Galaxy S3 met een verbeterd beeldscherm, een iets grotere batterij van 2400 mAh (2100 mAh in de huidige S3) en standaard de mogelijkheid om draadloos op te laden.

Deze laatste twee ‘upgrades’ spreken voor zich, alleen over de vraag hoe het beeldscherm dan precies beter zal zijn is verder nog niets bekend. De kans dat de resolutie hoger zal zijn (1080p full HD?)  is niet zo heel groot, maar dat Samsung inmiddels over betere subpixel layouts beschikt dan het vertrouwde Pentile type van de huidige S3 is bekend.

Bij de geruchten van meneer Murtazin is het altijd een beetje oppassen geblazen. Soms slaat hij de spijker op zijn kop, zoals met zijn recente voorspelling van de datum waarop Samsung de Galaxy S4 gaat onthullen. Maar net zo vaak slaat hij de plank nogal mis. Of is het helemaal niet duidelijk welke plank hij precies wanneer probeert te slaan. Met andere woorden: ja, het zou goed kunnen dat er een Galaxy S3 Plus – of hoe Samsung de gepimpte versie ook gaat noemen – komt, maar dit kan net zo goed nog een jaar duren. De Galaxy S2 Plus is tenslotte pas sinds een maand of twee op de markt – zo’n anderhalf jaar nadat de eerste geruchten over het toestel voor het eerst opdoken.

(via UnwiredView)

 

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee