Samsung en de Galaxy S3 (weer eens) dik in de prijzen

Momenteel is in Barcelona de grootste telecom beurs van het jaar aan de gang: de Mobile World Congress. Twee jaar geleden gebruikte Samsung deze beurs om de Galaxy S2 aan te kondigen, maar tegenwoordig geven de Koreanen de voorkeur aan aparte evenementen om de spotlights op hun nieuwe toptoestellen te zetten. Wél worden op deze beurs ieder jaar de prestigieuze GSMA Awards toegekend. En de Samsung Galaxy S3 gaat aan de haal met de award voor de beste smartphone van het jaar. En terecht!

samsung-galaxy-s3-gsma-award Samsung en de Galaxy S3 (weer eens) dik in de prijzen

Naast de award die Samsung met de Galaxy S3 in de wacht sleept, wint Samsung ook nog de titel voor ‘Device Manufacturer of the Year’, ‘Best Mobile Infrastructure’ en ‘Outstanding Overall Mobile Technology’. De Galaxy Camera wint de award voor ‘Best Mobile Enabled Consumer Electronics Device’. Je zou bijna de indruk krijgen dat Samsung een ontzettend grote stempel aan het drukken is op de mobiele technologie sector.

Over de Galaxy S3 heeft de jury van de GSMA Awards het volgende te melden:

“With its ability to deliver in multiple markets, proven global adoption, and leading edge features such as Pop-Up Play video, Smart Stay screen and NFC, this is the Android success story.”

(via GlobalMobileAwards)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee