Eerste Note met 4G in ons land: de Galaxy Note 10.1 4G

Nederland heeft bijna lange na niet de allermodernste mobiele netwerken, dat wisten we al. Maar nu komt supersnel mobiel internet dan tóch naar ons land: KPN is in ieder geval onlangs al begonnen met het uitrollen van het eerste 4G netwerk. En dus biedt KPN-dochter Hi als eerste een Note variant aan die gebruik kan maken van dit netwerk: de Note 10.1 4G.

samsung-galaxy-note-101-4g-hi Eerste Note met 4G in ons land: de Galaxy Note 10.1 4G

Gebruik maken van het nieuwe 4G netwerk (snelheid tot 25 Mb/s) is op dit moment alleen mogelijk als je een abonnement neemt met de grootste databundel: Hi XL. En eerlijk is eerlijk: dat is nog niet erg goedkoop. In combinatie met Hi’s toestellease constructie betaal je voor dit alles de eerste negen maanden €49,50 per maand – daarna €66,50. Voor dit bedrag lease je dan de Note 10.1 4G, krijg je een databundel van 4000 MB, en ook nog eens 150 belminuten (ja, met de Note 10.1 kun je bellen, ja) en een onbeperkt aantal SMS berichten. Een hoop dus, maar dat mag je ook verwachten voor dit prijskaartje. De complete aanbieding vind je HIER.

We verwachten dat het ook niet lang zal duren voordat de eerste aanbiedingen met een 4G abonnement i.c.m. de Galaxy Note 2 op zullen duiken.

Let op: 4G is dan wel erg prettig, maar op dit moment slechts beschikbaar in een erg beperkt deel van het land (zie de afbeelding hieronder). Check dus altijd eerst of je wel 4G kunt gebruiken, voordat je aanschaf van een 4G smartphone of tablet overweegt!

kpn-4g-bereik Eerste Note met 4G in ons land: de Galaxy Note 10.1 4G

Dekking 4G netwerk KPN/Hi (bron: KPN)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. gabriel1949 zegt

    Gaat het nu ook om een nieuwe aangepaste Note 10.1
    of
    kunt je met een nieuw abonnement en dus ook een nieuwe sim kaart 4=G gebruiken
    op je reeds eerder aangeschaft Note 10.1

Praat mee