Jazeker! De roze Samsung Galaxy Note 2

Valentijnsdag staat voor de deur. Niet alleen hier, maar ook in – bijvoorbeeld – Taiwan. En wat kun je dan beter doen dan je geliefde een Samsung Galaxy Note 2 geven? In het roze!

roze-samsung-galaxy-note-2 Jazeker! De roze Samsung Galaxy Note 2

Heel verrassend is het niet. Samsung maakt er de laatste jaren al een gewoonte van om een roze variant van haar belangrijkste smartphones op de markt te brengen. Zo zagen we al een roze Galaxy S2 en S3, en ook de eerste Note was in sommige landen in een roze variant te koop. Wij zelf zouden waarschijnlijk eerder een wat neutralere kleur kiezen, en, als het dan écht moet, een roze hoes aanschaffen. Maar over smaak valt niet te twisten natuurlijk.

Of de roze Note 2 ook naar Nederland komt is nog maar de vraag. Momenteel lijkt het toestel alleen in Taiwan te koop. Maar we gaan het in de gaten houden. En mocht hij ook naar ons land komen, en je koopt ‘m, doe ons dan een plezier en stel de volgende ringtone in:

(via GSMArena)

Galaxy deal tips

Praat mee