Samsung Galaxy S3 nog steeds een dikke aanrader

De Samsung Galaxy S3 is inmiddels alweer bijna acht maanden op de markt. Sindsdien kwamen verschillende, nóg nieuwere toptoestellen van andere fabrikanten op de markt, waaronder natuurlijk de veelbesproken iPhone 5. Maar uit een onderzoek dat werd uitgevoerd onder Engelse telefoonverkopers blijkt dat deze ook nu nog de Galaxy S3 het vaakst aanraden aan klanten.

samsung-galaxy-s3-vaakst-aangeraden Samsung Galaxy S3 nog steeds een dikke aanrader

Het onderzoeksbureau Informa Telecoms and Media stuurde een stapeltje mystery shoppers op pad, die zich voordeden als potentiële smartphonekoper. Deze stelden vast dat de Galaxy S3 vaker werd aangeraden dan ieder ander, nieuwer toestel op de markt. Daarnaast bleek het toestel dat na de S3 het vaakst aangeraden werd, de Galaxy Note 2 te zijn. Slechts in twee winkels werd een iPhone aanbevolen. Dit alles, ondanks het feit dat in de winkels zelf evenveel reclame materiaal van andere merken aanwezig was.

Naar de precieze beweegredenen om de Galaxy S3 het vaakst aan te raden kan alleen gegist worden. Waarschijnlijk is de Galaxy S3 een ‘safe bet’ voor de verkoper om zijn danwel haar verkoopcommissies te verdienen. Het klinkt wat flauw – een veilige keuze – maar het betekent wel dat de dames en heren verkopers ook nu nog alle vertrouwen hebben in het toestel. En terecht!

(via Telegraph)

Samsung Galaxy S3 Aanbiedingen Top 5

Samsung
Galaxy S3 Mini GT-I8190
SamsungGalaxy S3 Mini GT-I8190
Beeldscherm4 inch Super Amoled
800 x 480 pixels
233 pixels per inch
ProcessorNovaThor U8420
Dual core Soc @ 1,0 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 5 megapixel, met autofocus, 720p video opname
Voor: VGA
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij2100 mAh
Afmetingen
Gewicht
121,6 x 63 x 9,9 mm
112 gram
FeaturesSmart Stay, Direct Call, Popup Play, S Voice, en meer
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz Nature UX
ApplicatiesS Voice, Email, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee