Eerste prijsindicatie Samsung Galaxy Note 8.0 (+mogelijke releasedatum?)

Eén van de nieuwe apparaten die Samsung eind februari op de Mobile World Congress leek te gaan onthullen is de Galaxy Note 8.0. Sinds een paar dagen hebben we een goed idee hoe deze eruit ziet, en nu duikt ook een eerste prijsindicatie op.

samsung-galaxy-note-8-prijs Eerste prijsindicatie Samsung Galaxy Note 8.0 (+mogelijke releasedatum?)

Een Duitse webwinkel plaatste als eerste een vermelding van de Note 8.0 mét 3G dataverbinding en 16 GB opslagcapaciteit online. Prijs: 392 euro. De 32 GB versie moet 436 euro gaan kosten. Helaas weten we nog niets over de WiFi variant, maar deze zal zeker nog een aardig stuk goedkoper zijn. Hiermee lijkt het erop dat Samsung de Galaxy Note 8.0 behoorlijk scherp gaat prijzen – zeg maar in dezelfde categorie als Apple’s iPad Mini.

Wat verder opvalt is dat, zoals hierboven al geschreven, de Note 8.0 zo goed als zeker op de MWC in Barcelona gelanceerd zou worden. Echter, de bovenstaande afbeelding toont duidelijk dat de verwachte leverdatum 19 februari is – pakweg een week vóór de start van deze grote telecombeurs.

Of dit betekent dat deze informatie dus onbetrouwbaar is, óf dat de geruchten er (weer eens) naast zitten… blijkt vanzelf over een paar weken.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee