Samsung brengt binnenkort update om probleem met moederbord Galaxy S3 te voorkomen

Met meer dan 30 miljoen verkochte exemplaren is de Samsung Galaxy S3 een extreem populaire smartphone. En dan willen er nog wel eens vreemde problemen opduiken, zoals een moederbord – zeg maar het centrale deel van het toestel waar alle technische onderdelen op gemonteerd zijn – dat plotseling de geest geeft. Samsung heeft dit probleem inmiddels bevestigd en werkt aan een fix.

samsung-galaxy-s3-moederbord Samsung brengt binnenkort update om probleem met moederbord Galaxy S3 te voorkomen

De laatste tijd doken er her en der meldingen op van Galaxy S3’s die spontaan weigeren nog langer aan te gaan. Het opvallende is, dat er sprake is van een software fout, die uiteindelijk ervoor zorgt dat de hardware van het toestel in de problemen komt. Dit is in feite een ‘geluk bij een ongeluk’: met een software fix kan het probleem dus voorkomen worden. En dat is precies wat Samsung binnenkort zal doen – een update uitrollen die het probleem voorkomt.

Mensen met een toestel die last heeft van dit euvel kunnen zich volgens Samsung gewoon melden bij een Service Center (zie HIER). Het probleem valt uiteraard onder de garantie van het toestel.

(via SamMobile)

Samsung Galaxy S3 Aanbiedingen Top 5

Samsung
Galaxy S3 Mini GT-I8190
SamsungGalaxy S3 Mini GT-I8190
Beeldscherm4 inch Super Amoled
800 x 480 pixels
233 pixels per inch
ProcessorNovaThor U8420
Dual core Soc @ 1,0 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 5 megapixel, met autofocus, 720p video opname
Voor: VGA
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij2100 mAh
Afmetingen
Gewicht
121,6 x 63 x 9,9 mm
112 gram
FeaturesSmart Stay, Direct Call, Popup Play, S Voice, en meer
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz Nature UX
ApplicatiesS Voice, Email, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. frank zegt

  Dit had mijn toestel ook ik kreeg niet meer aan .Ik heb mijn toestel inmiddels weer terug (duurde wel bijna 5 weken) en er is toen een boardswap gedaan. voorlopig werkt ie nog normaal ….ben alleen benieuwd of ze die fix er al op gezet hebben.

 2. Patrick zegt

  Dit is mij overkomen, van 1e op 2e Kerstdag het toestel totaal dood. Het is 2e Kerstdag opgehaald door ProAssist. Het toestel ligt nu bij de reparateur. Hopelijk duurt het geen 5 weken zoals bij Frank.. Ik heb nu een Galaxy Mini als leentoestel maar dat is behelpen!

 3. Bakkerito zegt

  Ja, bij mij midden november ook gebeurd. Inderdaad een board-swap gekregen zoals Frank al aangeeft. Alles viel onder de garantie. Ben toestel 2 1/2 week kwijtgeweest. Toestel had ik vanaf de release datum en tot aan half november geen enkel probleem ermee gehad.
  Nu loopt ie weer als een zonnetje.

Praat mee