Nu een Samsung Galaxy S3 kopen = gratis flipcover krijgen!

Vanaf vandaag is Samsung in Nederland begonnen met een alleraardigste actie (voor iedereen die nu nog geen Galaxy S3 heeft). Wie vanaf 1 januari tot en met 31 maart een Galaxy S3 aanschaft krijgt van Samsung een gratis flipcover (winkelprijs: ongeveer 30 euro) kado.

samsung-galaxy-s3-gratis-flipcover Nu een Samsung Galaxy S3 kopen = gratis flipcover krijgen!

Om aan deze actie mee te doen moet je het aanmeldingformulier op DEZE pagina invullen en uitprinten. Vervolgens stuur je deze uiterlijk 15 april samen met een kopie van de kassabon/factuur en van de sticker met het IMEI nummer van het toestel (te vinden op de doos) naar:

Samsung Galaxy SIII flipcover Actie
Antwoordnummer 10016
6200 XP Maastricht

Let op: je moet dus uiterlijk 31 maart een Nederlandse Galaxy S3 gekocht hebben, in een Nederlandse winkel. En aangezien Samsung Nederland het toestel alleen levert in de kleuren wit, blauw, zwart, bruin en grijs kun je alleen voor deze kleuren een flipcover krijgen. De rode Galaxy S3 wordt niet officieel in ons land geleverd, en komt dus niet in aanmerking voor deze actie.

De precieze voorwaarden voor deze actie vind je HIER, en de populairste Galaxy S3 aanbiedingen van dit moment vind je hieronder:

Samsung Galaxy S3 Aanbiedingen Top 5

Samsung
Galaxy S3 Mini GT-I8190
SamsungGalaxy S3 Mini GT-I8190
Beeldscherm4 inch Super Amoled
800 x 480 pixels
233 pixels per inch
ProcessorNovaThor U8420
Dual core Soc @ 1,0 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 5 megapixel, met autofocus, 720p video opname
Voor: VGA
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij2100 mAh
Afmetingen
Gewicht
121,6 x 63 x 9,9 mm
112 gram
FeaturesSmart Stay, Direct Call, Popup Play, S Voice, en meer
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz Nature UX
ApplicatiesS Voice, Email, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Esther Hoogervorst zegt

    Ik heb een paar weken geleden de factuur van mijn Samsung S3 + dit formulier opgestuurd voor gratis flipcover, maar heb tot op heden nog niets gehoord. Weten jullie misschien wanneer ik deze kan verwachten?

    • Arthur Dent zegt

      Volgens Samsung zelf (uit de voorwaarden van deze actie): ‘Samsung streeft ernaar het Voordeel binnen de 6 weken af te leveren.‘ (‘Het voordeel’ is in dit geval dus de flipcover)

Praat mee