Honderd miljoen Galaxy S smartphones verkocht

Sinds de allereerste Galaxy S smartphone op de markt kwam in mei 2010 gingen er van Samsung’s topmodellen – de S, de S2 en natuurlijk de S3 – meer dan honderd miljoen exemplaren over de toonbank. Of beter gezegd: over miljoenen toonbanken, want de toestellen zijn overal ter wereld razend populair.

100-miljoen-galaxy-s-smartphones-1024x611 Honderd miljoen Galaxy S smartphones verkocht

Van het eerste model werden er in de krap twee en een half jaar dat deze op de markt was zo’n 20 miljoen verkocht. De Galaxy S2 deed het twee keer zo goed, in minder tijd: 40 miljoen stuks in 20 maanden tijd. En de Galaxy S3 gaat hier op haar beurt weer dik overheen, met evenzoveel – dwz. 40 miljoen – verkochte exemplaren in slechts zeven maanden.

Op dit moment worden er van de Galaxy S3 per dag maar liefst 190 duizend verkocht. Als dit zo doorgaat – en dat lijkt wel het geval te zijn, in ieder geval tot het moment dat de Galaxy S4 ten tonele verschijnt – is de kans aanwezig dat er van de S3 in het eerste jaar zo’n 70 miljoen stuks aan de man gebracht zullen worden. Dit is ongeveer twee keer zoveel als Samsung zelf schijnbaar had verwacht.

Stel, iemand zou op het opmerkelijke idee komen om álle Galaxy S toestellen die de afgelopen twee en een half jaar verkocht zijn in te zamelen, en ze in de lengte achter elkaar te plakken. Met de ontstane Galaxy satéprikker zou je dwárs door de aarde heen kunnen prikken, waarna de punten ervan aan weerszijde nog eens ruim honderd kilometer boven het aardoppervlak uitsteken. Los van het feit dat dit natuurlijk op allerlei manieren ontzettend onmogelijk is.

(via SamsungTomorrow)

Samsung Galaxy S3 Aanbiedingen Top 5

Samsung
Galaxy S3 Mini GT-I8190
SamsungGalaxy S3 Mini GT-I8190
Beeldscherm4 inch Super Amoled
800 x 480 pixels
233 pixels per inch
ProcessorNovaThor U8420
Dual core Soc @ 1,0 GHz
Mali 400 GPU
GeheugenRAM: 1 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 5 megapixel, met autofocus, 720p video opname
Voor: VGA
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, WiFi Direct, DLNA, Bluetooth, NFC, HDMI/MHL, microUSB
Batterij2100 mAh
Afmetingen
Gewicht
121,6 x 63 x 9,9 mm
112 gram
FeaturesSmart Stay, Direct Call, Popup Play, S Voice, en meer
BesturingssysteemAndroid 4.1 Jellybean
TouchWiz Nature UX
ApplicatiesS Voice, Email, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Cyriel zegt

    Hallo,
    Geweldige gsm, behalve dat hij geen flash kan afspelen .
    Voor zulk een gsm zou samsung allang een oplossing moeten hebben.

Praat mee