De Samsung Galaxy S2 Plus: design van de Galaxy S2?

We hebben de jaarwisseling achter de rug, en een blik op de kalender leert dat het nu echt 2013 is. Dit betekent dat de onthulling van de Samsung Galaxy S2 Plus niet lang meer op zich zal laten wachten. Vandaag zien we een afbeelding opduiken waarop het toestel te zien is, gebroederlijk naast de Galaxy S2. Ge-tweelingbroerderlijk, zo lijkt het. Ge-ééneiigetweelingbroederlijk zelfs.

samsung-galaxy-s2-plus-versus-galaxy-s2 De Samsung Galaxy S2 Plus: design van de Galaxy S2?

Links de Galaxy S2 Plus, rechts de ‘oude’ Galaxy S2

 

We zullen er geen wedstrijdje ‘Zoek-de-tien-verschillen’ van maken, maar als deze afbeelding juist is, dan kunnen we met recht concluderen dat de Galaxy S2 Plus is een Galaxy S2 is – zonder nieuw jasje.

Of dit erg is, is natuurlijk nog maar de vraag. De Galaxy S2 Plus zal in ieder geval in het blauw verkrijgbaar zijn – een kleur waarin we de originele S2 nooit hebben gezien. Verder komt de S2 Plus natuurlijk standaard met Android 4.1.2 Jellybean aan boord, en een hoop functies die we kennen van Samsung’s Nature UX interface.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee