Galaxy S3 App tip: Disable Increasing Ring

Één typische feature van alle Galaxy smartphones van Samsung – en dus ook van de Galaxy S3 – is het feit dat de ringtone zachtjes begint, en daarna met grote stappen luider wordt. Een snel rondje zoeken op internet leert dat veel gebruikers zich irriteren aan deze feature, die zich soms vreemd gedraagt, en niet uit te zetten is. Ben jij één van hen, dan is de app Disable Increasing Ring iets voor jou.

samsung-galaxy-s3-disable-increasing-ring-1 Galaxy S3 App tip: Disable Increasing Ring

Als je Disable Increasing Ring installeert wordt je ringtone gewoon afgespeeld op het ingestelde volume. Klinkt simpel – is het ook. Je vind je app voor nop in de Play Store (HIER). Normaal gesproken is er een melding zichtbaar in je notificatiescherm, maar wie zijn Galaxy S3 gewoon netjes up-to-date houdt (met Android 4.1 Jellybean) kan deze melding uitzetten.

Om dit te doen ga je via je Menu toets naar Instellingen, en naar Applicatiebeheer. Scroll in deze lijst naar beneden tot je de Disable Increasing Ring app tegenkomt, en selecteer deze. Nu moet je alleen nog maar het vakje bij Meldingen Weergeven uitvinken en klaar is Klara.

samsung-galaxy-s3-disable-increasing-ring-4-300x266 Galaxy S3 App tip: Disable Increasing Ringsamsung-galaxy-s3-disable-increasing-ring-2-300x266 Galaxy S3 App tip: Disable Increasing Ring

samsung-galaxy-s3-disable-increasing-ring-3-300x266 Galaxy S3 App tip: Disable Increasing Ring

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee