Samsung Galaxy S2 Plus gespot!

Soms horen we veel over het toestel, en dan weer even niet, maar dat de Samsung Galaxy S2 Plus eraan komt is duidelijk. Eerder deze week dook het toestel zowaar op een heldere foto op.

samsung-galaxy-s2-plus-foto-2 Samsung Galaxy S2 Plus gespot!

Zoals je kunt zien zijn de gelijkenissen met de oude, vertrouwde Galaxy S2 sterk aanwezig – van de rechthoekige Home knop onder het scherm, tot de manier waarop de acht megapixel camera in de achterklep is verwerkt: don’t change a winning team, aldus Samsung’s design afdeling.

Naast de bovenstaande foto is er ook wat meer informatie over de Galaxy S2 Plus uitgelekt, en eerdere geruchten dat de het hier om een betaalbare variant binnen Samsung’s Galaxy S serie gaat lijken bevestigd. Dat neemt niet weg dat de nu genoemde specificaties niet overeenkomen met de eerder opgedoken benchmark gegevens.

De S2 Plus zou voorzien zijn van een 1 GHz dualcore processor, en een 4,3 inch scherm met dezelfde resolutie als de originele S2: 480 bij 800 pixels. Een acht megapixel camera is aan boord, maar de opslagcapaciteit zou zijn beperkt tot 8 GB. Een 16 of 32 GB versie zou niet in de planning staan.

De witte Samsung Galaxy S2 Plus is mogelijk verkrijgbaar vanaf week 3, de blauwe vanaf week 5 – vroeg in 2013 dus.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee