Zwarte Samsung Galaxy S3 nu ook bij Hi en KPN

Nadat de zwarte – pardon – ‘Sapphire Black’ (of was het nou Onyx?) Samsung Galaxy S3 al te bestellen was bij een aantal onafhankelijke winkels (zie HIER), mengen nu de eerste providers zich in het strijdgewoel. Zowel Hi als KPN hebben de zwarte variant in hun collectie opgenomen.

samsung-galaxy-s3-zwart-hi-kpn Zwarte Samsung Galaxy S3 nu ook bij Hi en KPN

Hoewel de Galaxy S3 in het zwart bijna overal nog net een stukje duurder is dan de blauwe en witte varianten, maakt dit voor de aanbiedingen bij Hi en KPN niets uit. Bij Hi kun je ‘m dus gewoon krijgen vanaf 26 euro per maand – als leasetoestel, wel te verstaan. Je krijgt dan 500 MB data en 75 belminuten en SMSjes. Check alle details HIER.

Ook bij KPN blijft de prijs gelijk: met de huidige kortingsactie lease je ‘m dus al vanaf 25 euro per maand, inclusief 1000 MB data en 100 belminuten en SMS berichten. KPN’s aanbieding vind je HIER.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee