Zwarte Samsung Galaxy S3 met 64 GB nu verkrijgbaar (update 12 nov)

Update 12 nov: vorige week nog wel leverbaar, nu inmiddels alweer uitverkocht: de 64 GB zwarte Galaxy S3 blijft een zeldzaam schepsel in de weinige winkels die hem van tijd tot tijd aanbieden. Tip voor wie ‘m zoekt: houdt Redcoon gewoon goed in de gaten!

Update 7 nov: en… inmiddels is hij weer leverbaar, de zwarte Samsung Galaxy S3 met 64 GB opslagcapaciteit – nog steeds voor  689 euro, bij Redcoon (HIER).

Update 26 okt: inmiddels heeft Redcoon de 64 GB Onyx Black Galaxy S3 weer uit het assortiment gehaald, zo lijkt het. Maar niet getreurd, de 16 GB versie is nu volop verkrijgbaar. Check HIER voor meer informatie.

Oorspronkelijke bericht:

Het was even wachten, maar daar is ‘ie dan: de zwarte Samsung Galaxy S3, uitgerust met 64 GB opslagcapaciteit – twee vliegen in één klap dus, want zowel de zwarte Galaxy S3 als de versie met 64 GB waren nog niet leverbaar.

samsung-galaxy-s3-zwart-64-gb Zwarte Samsung Galaxy S3 met 64 GB nu verkrijgbaar (update 12 nov)

Het is Redcoon die het toestel als eerste in ons land op voorraad heeft, voor 689 euro om precies te zijn. Kijk HIER voor de precieze details.

Wil je wél de zwarte Galaxy S3, maar dan liever het model met ‘maar’ 16 GB opslagcapaciteit, dan kun je nu al een exemplaar voorbestellen bij PDAShop, voor 599 euro (of véél goedkoper in combinatie met een abonnement, natuurlijk). De verwachte leverdatum is dan 31 oktober. Je vindt alle informatie HIER.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee