Zo test Samsung de Galaxy S3: o.a. met testbillen

Hoe de bekende techsite CNET de Samsung Galaxy S3 testte kon je hier een paar dagen geleden al zien. En nu duikt er een video op waarin Samsung een boekje opendoet over haar eigen test procedures. De verrassendste test: een paar machinale billen.

samsung-galaxy-s3-fabriekstest1 Zo test Samsung de Galaxy S3: o.a. met testbillen

De meeste tests die Samsung zelf uitvoert zijn in de basis vergelijkbaar met een aantal proeven die CNET onderneemt – en nog een paar meer. Het grote verschil is natuurlijk de manier waarop: veel handelingen worden gesimuleerd door machines. Zo is er een vinger-die-200.000-keer-op-de-Home-toets-drukt simulator. En natuurlijk een billen-die-op-het-toestel-plaatsnemen simulator. Je kunt zeggen wat je wilt, maar degene die dit laatste apparaat moest ontwerpen heeft absoluut een hoop lol gehad.

In de onderstaande video zie je hoe een smartphone aan allerlei handelingen wordt blootgesteld. Hoewel de zitvlaktest hier wordt ondergaan door de Galaxy Note 2, zijn we er zeker van dat ook de Galaxy S3 uitgebreid ‘bezeten’ is door Samsung’s billenmachine. Uiteraard begrijpen we geen barst van de voice over, maar dat maakt het filmpje niet minder leuk.

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee