Tip: stel de kleuren in zoals je het prettig vindt op de Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is – uiteraard – voorzien van een beeldscherm van het type Amoled. Dit zorgt voor fantastische mooien contrasten, omdat zwart op een Amoled scherm ook écht zwart is (en niet, zoals op een LCD scherm, donkergrijs). En de kleuren spatten van je scherm. Maar smaken verschillen, en dus heeft Samsung de Galaxy S3 uitgerust met een speciale scherm-modus instelling.

Screenshot_2012-11-29-21-32-27-599x1024 Tip: stel de kleuren in zoals je het prettig vindt op de Galaxy S3

Als je via de Menu toets naar Instellingen gaat, en dan naar Display, zie je de optie Scherm-modus. Vervolgens kun je kiezen uit vier verschillende instellingen voor de kleurweergave van het toestel: Dynamisch, Standaard, Natuurlijk en Film. De eerste twee – Dynamisch en Standaard – zorgen ervoor dat de kleuren van je scherm afspatten, terwijl Natuurlijk en Film en wat subtielere weergave bieden.

Onze persoonlijke favoriet? Film! Het is even wennen, maar alles ziet er nét even iets ‘natuurlijker’ uit. Maar zoals gezegd: smaken verschillen, dus we snappen ook goed dat mensen juist op een scherm als dat van de Galaxy S3 kiezen voor Standaard of zelfs Dynamisch.

In helder zonlicht is het zeker een aanrader om de weergave op dynamisch in te stellen, om zo de leesbaarheid van het scherm te verbeteren.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee