Samsung Galaxy Note 2 drie miljoen keer over de toonbank

Krap een maand in de schappen, en nu al drie miljoen keer verkocht: de Samsung Galaxy Note 2 is een succes. Ter vergelijking: de eerste Note ging gedurende de eerste maand ‘maar’ één miljoen keer over de toonbank.

samsung-galaxy-note-2-drie-miljoen Samsung Galaxy Note 2 drie miljoen keer over de toonbank

Met de Note 2 toont Samsung definitief aan dat er vraag is naar een smartphone met een dergelijk groot scherm (en stylus). Ten tijde van de onthulling van de eerste Note waren de reacties nogal lauw, maar binnen enkele maanden bleek het toestel populairder dan verwacht. De Galaxy Note 2 hoeft zich wat dat betreft niet meer te bewijzen – en dat is merkbaar. Het label ‘niche-product’ kan definitief de prullenbak in.

(via SammyHub)

Galaxy deal tips

Praat mee