Samsung begint Android 4.1 update voor Galaxy Note 10.1 (in Duitsland)

De Samsung Galaxy Note 2 kwam vanaf het begin al met Android versie 4.1 – bijnaam Jellybean – op de markt, en voor de eerste Galaxy Note moet de update naar deze versie van Android nog komen. Maar vanaf vandaag is Samsung al begonnen met het updaten van de Galaxy Note 10.1 – te beginnen in Duitsland.

samsung-galaxy-note-10-1-android-4-1-jellybean-update Samsung begint Android 4.1 update voor Galaxy Note 10.1 (in Duitsland)

Dat de update naar Android 4.1 voor de Galaxy Note 10.1 eraan zat te komen was logisch – maar toch is het fijn als het eerder gebeurt dan verwacht. De update brengt een aantal prettige verbeteringen, zoals een soepeler werkende interface dankzij Android 4.1’s manier om deze weer te geven (Project Butter). Daarnaast zijn we een aantal functies die we kennen van de Galaxy Note 2, die nu ook naar de Note 10.1 gebracht zijn, zoals een aantal nieuwe ‘Pop up’ applicaties, de app Paper Artist, en een verbeterde multi-tasking functionaliteit.

samsung-galaxy-note-10-1-android-4-1-jellybean-update-pop-ups Samsung begint Android 4.1 update voor Galaxy Note 10.1 (in Duitsland)

Wanneer de update in ons land beschikbaar zal zijn is niet bekend. Samsung kennende wordt een update eerst in één land uitgerold, zodat de ervaringen daar gebruikt kunnen worden om last-minute verbeteringen door te voeren alvorens de nieuwe software in de rest van de wereld aan te bieden. Hoe het ook zij: de Android 4.1 update voor de Note 10.1 komt eraan!

(via AllAboutSamsung)

Samsung Galaxy Note 10.1 aanbiedingen:

Samsung
Mega 5.8 GT-I9150
SamsungMega 5.8 GT-I9150
Beeldscherm5,8 inch LCD qHD
960 x 540 pixels
190 pixels per inch
ProcessorDual core Soc @ 1,4 GHz
GeheugenRAM: 1,5 GB
Opslag intern: 8 GB
Extern: SD card
Camera'sAchter: 8 megapixel, met autofocus, 1080p video opname
Voor: 1,9 megapixel
SensorenVersnelling, kompas, gyrsoscoop, nabijheid
VerbindingenHSDPA, WiFi, WiFi Direct, Bluetooth, microUSB
Batterij2600 mAh
Afmetingen
Gewicht
162,6 x 82,4 x 9 millimeter
182 gram
FeaturesGPS
BesturingssysteemAndroid 4.2 Jellybean
TouchWiz UX
ApplicatiesEmail, Gmail, Google+, Browser, Google Maps, Navigatie, YouTube, Play Store, Facebook, Twitter, ChatON, MP3 player, Video player, en meer.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. paard rijder zegt

    Jammer dat samsung van alles beloofd, maar tot op heden nog steeds geen update heeft voor nederland. Of ik de volgende keer weer een samsung koop is hierdoor nog maar de vraag. De sales afdeling van samsung werkt prima, maar after sales hebben ze er niet.

Praat mee