Nieuw nieuws over de Samsung Galaxy S2 Plus

De Samsung Galaxy S2 Plus blijft een beetje een vreemde eend in de bijt: voor het eerst anderhalf jaar geleden opgedoken, toen een jaar lang van de radar verdwenen, en lijkt het dan toch te gaan gebeuren. Volgens de laatste geruchten zal de Galaxy S2 Plus vanaf januari 2013 in de winkels liggen.

samsung-galaxy-s2-plus-foto Nieuw nieuws over de Samsung Galaxy S2 Plus

Standaard zal de S2 Plus naar verluid draaien op Android 4.1.2 Jellybean met de Nature UX interface die we kennen van de Galaxy S3. Verder lijkt het toestel voorzien te zijn van 8 GB opslagcapaciteit, en zal verkrijgbaar zijn in twee uitvoeringen: een witte en een donker blauwe. De S2 Plus zal een echte ‘mid range’ smartphone zijn, hoewel er over de prijs nog niet veel bekend is. Als we een gokje mogen wagen, denken we aan een prijs tussen de 300 en 350 euro – maar dit is puur koffiedik kijken.

We gaan er – met een release in januari – vanuit dat Samsung de Galaxy S2 Plus nog in december zal aankondigen.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee