Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T

Zoals je in onze Samsung Galaxy S3 review kunt lezen, is de camera één van de grote pluspunten van het toestel. Ondanks wilde speculatie koos Samsung toch voor een acht megapixel model – en met succes dus: kwaliteit (van het beeld) boven kwantiteit (van de pixels). Toch is leuk om een vergelijking te maken tussen een smartphone camera die wél over ruimschoot meer pixels beschikt: die van de Sony Xperia T. Met dank aan de mannen van AndroidPit.

camera-vergelijk-samsung-galaxy-s3-versus-sony-xperia-t Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T

De nieuwe ‘James Bond smartphone’ Xperia T is voorzien van een 13 megapixel camera én Sony’s speciale Exmor sensor. Op papier heeft het toestel dus een waanzinnige camera. En dus vragen wij ons af: hoeveel beter dan de camera van de Galaxy S3 is ‘ie dan? Of staat de Galaxy S3 nog steeds zijn mannetje met zijn oudere camera? Wij gaan geen conclusies trekken – oordeel dus zelf!

De foto’s zijn gemaakt met alle instellingen op automatisch – het is dus aan de toestellen zelf overgelaten de omstandigheden ‘juist’ in te schatten. De bovenste foto is altijd de Xperia T, de onderste de Galaxy S3.

sony-xperia-t-cam-2-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-3-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-4-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T

sony-xperia-t-cam-5-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-6-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-7-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T

sony-xperia-t-cam-9-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-10-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T sony-xperia-t-cam-12-197x300 Camera vergelijk: Samsung Galaxy S3 versus Sony Xperia T

(voor de complete test, zie AndroidPit)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee