Android 4.1.2 voor Samsung Galaxy S3 komt eraan

Update, updates, update – amper hebben we onze Samsung Galaxy S3 geupdate naar Android 4.1.1, en nu komt het nieuws dat Android 4.1.2 aan de horizon verschijnt.

samsung-galaxy-s3-android-4-1-2-multi-view Android 4.1.2 voor Samsung Galaxy S3 komt eraan

Hoewel we maar weinig grote veranderingen verwachten van Android 4.1.2 op de Galaxy S3, is er één nieuwe feature die we van harte verwelkomen: multi-view (of multi-window). Hiermee wordt het mogelijk om meerdere apps tegelijk op het grote scherm van de S3 te openen, en uiteraard te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld direct tekst van een webpagina naar een email copy-pasten, zonder tussen de browser en de email app te moeten switchen – je opent ze gewoon onder elkaar.

Het oorspronkelijke bericht spreekt van een uitrol in december, maar wij onthouden ons nog even van speculatie over een precieze datum. Laten we het erop houden dat Android 4.1.2 inclusief multi-view feature eraan komt voor de Galaxy S3, en dat het niet heel lang gaat duren voordat we ‘m kunnen installeren.

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Clive Vanmeeuwen zegt

    heb de update naar v 4.1.2 al, geen grote verschillen
    gebruik mijn 2 S3’s en mijn S2 voor Android “ontwikkeling”
    mijn specialiteit : custom games en apps h*ck dus wel te verstaan

Praat mee