Vooruitzichten: multi-view op de Samsung Galaxy S3

De update naar Android 4.1 voor de Samsung Galaxy S3 kan ieder moment arriveren – maar nu gluren we even voorbij die update: de veelgeprezen ‘multi-view’ feature van de Galaxy Note 2 komt naar verluid ook naar de Galaxy S3.

samsung-galaxy-s3-multi-view Vooruitzichten: multi-view op de Samsung Galaxy S3

Dankzij multi-view is het mogelijk om meer apps tegelijk op het scherm weer te geven, en natuurlijk te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een video kijken, en tegelijk een email schrijven, of browsen en direct dingen uit je browser naar een notitie of email copy-pasten – en meer.

Met deze multi-view mogelijkheid maak je optimaal gebruik van het grote scherm van de Galaxy S3, en krijgt multi-tasken op je smartphone een nieuwe dimensie omdat je niet meer tussen apps hoeft te switchen.

Wanneer multi-view naar de Galaxy S3 komt is niet duidelijk, maar wij vinden het wel erg tof dát één van de ‘killer features’ van de Note 2 straks ook op de Galaxy S3 beschikbaar zal zijn.

(via SamMobile)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee