De Galaxy S3 = de Galaxy S3 = de Galaxy S3 – of niet?

Hier in Nederland lijkt het simpel: Samsung’s top smartphone is gewoon de Galaxy S3. Maar in feite is ‘onze’ Galaxy S3 maar één van maarliefst elf verschillende modellen die allemaal onder dezelfde naam verkocht worden. En de verschillende zijn soms best wel groot. We maakten een overzichtje…

samsung-galaxy-s3-alpha De Galaxy S3 = de Galaxy S3 = de Galaxy S3 - of niet?

De beste Samsung Galaxy S3, de ‘Alpha’

 

Zoals je hieronder kunt zien is ‘onze’ Galaxy S3 samen met de Chinese versie de enige die over ‘maar’ 1 GB RAM geheugen beschikt. Wél hebben we hier in Nederland de Exynos 4 Quad processor, die een stuk krachtiger is dan de Snapdragon S4 waar de Amerikanen, Canadezen, en sommige Japanners het mee moeten doen.

Het is Japan waar straks in december de – zeg maar – ultieme Galaxy S3 op de markt zal komen: de Galaxy S3 Alpha. Met de Exynos 4 Quad processor op een kloksnelheid van 1,6 GHz, 2 GB en standaard 32 GB opslagcapaciteit aan boord is dit de krachtigste versie van de S3 die we kennen. Geluksvogels, die Japanners!

[table "19” not found /]

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. LaTiNo zegt

    Mist iemand in de praktijk eigenlijk die extra 1GB intern geheugen? Op de S1 heb ik er nog heel veel last van (384mb!). Maar 1GB is toch wel voldoende hoop ik? :p

Praat mee