App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3

Natuurlijk beschikt de Samsung Galaxy S3 over een manier om je zelf gemaakte foto’s te bewerken. In de gallerij app kun je je afbeeldingen roteren en bijsnijden. Maar dat is wel een beetje mager als je écht wat met je foto’s wilt doen. Vandaar de makkelijke tip: installeer Samsung’s eigen Photo Editor.

samsung-galaxy-s3-photo-editor-5 App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3

Je vindt Photo Editor in Samsung’s eigen App winkel SamsungApps (via de meegeleverde SamsungApps app, of online HIER). Maar als je in de gallerij applicatie een foto bekijkt, en dan via de Menu toets kiest voor bewerken zal het toestel zelf voorstellen om Photo Editor te installeren.

Photo Editor biedt een arsenaal aan mogelijkheden: je kunt filters op je foto’s loslaten, kleuren, contrast en helderheid aanpassen, zelf tekenen, kaders toevoegen, etc. etc. etc. En door de snelle hardware van de Galaxy S3 gaat alles lekker soepel en vlot.

samsung-galaxy-s3-photo-editor-1-150x150 App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3samsung-galaxy-s3-photo-editor-2-150x150 App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3samsung-galaxy-s3-photo-editor-3-150x150 App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3samsung-galaxy-s3-photo-editor-4-150x150 App tip: Photo Editor op je Samsung Galaxy S3

Al met al is Photo Editor een verrassend simpele, en toch veelzijdige tool als je net iets meer wilt doen dan je foto’s bijsnijden – én hij is natuurlijk gewoon gratis.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Henk zegt

    Vanuit de gallerij wordt hij niet gedowload.
    Nu heb ik geen Sam account en ook niet van plan deze aan te maken, wordt knetter van al die accounts.
    Kun je de app ook nog ergens anders weghalen/downloaden??

Praat mee