Tip: je eigen tekst op het lockscreen van de Galaxy S3

Is deze tip nuttig? Mwoah. Maar het kán, en dus laten we zien hoe het moet: je eigen tekst instellen op het lockscreen van je Samsung Galaxy S3. Deze tekst wordt dan weergegeven onder de klok en datum.

Screenshot_2012-10-01-13-10-31-168x300 Tip: je eigen tekst op het lockscreen van de Galaxy S3Screenshot_2012-10-01-13-10-48-168x300 Tip: je eigen tekst op het lockscreen van de Galaxy S3

Om de tekst in te stellen, raak de Menu toets aan, kies Instellingen -> Beveiligings- en vergrendelscherm -> Gevens eigenaar. Nu verschijnt er een box waarin je je eigen tekst kunt invoeren. Vink hieronder indien nodig aan dat deze gegevens inderdaad worden weergegeven, en presto.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Raymond zegt

  Als ik dit op deze manier probeert te wijzigingen dan geeft hij na een paar seconden aan
  “Instellingen is gestopt”

  Weet iemand van jullie waar dit aan kan liggen?

 2. chris zegt

  Hoi. Ik heb precies de instructies opgevolgd van hier boven. Als ik tekst heb ingevoerd komt dit echter niet op het vergrendelscherm te staan.. wat is hier het probleem? Help!!

 3. Lex zegt

  Hallo,
  ik zit met het volgende probleem; mijn Samsung Galaxy I9250 (mega) is gevallen.
  Het scherm is stuk maar voor de rest heb ik wel beeld. Helaas kan ik het toestel niet ontgrendelen. Wie weet een manier om het toestel toch te ontgrendelen, zodat ik alle gegevens uit het geheugen van de telefoon kan halen.

  Lex.

Praat mee