Grijze Samsung Galaxy S3 nu ook leverbaar bij PDAShop, de bruine bij Belsimpel

Naast de blauwe en de witte Samsung Galaxy S3 zijn er steeds meer kleuren leverbaar in Nederland. De rode was al een tijdje verkrijgbaar, en de grijze kon je alleen maar bij T-Mobile zelf bestellen. Tot nu dan, want PDAShop heeft inmiddels de grijze Galaxy S3 óók op voorraad.

samsung-galaxy-s3-grijs Grijze Samsung Galaxy S3 nu ook leverbaar bij PDAShop, de bruine bij Belsimpel

De grijze Galaxy S3 is los te koop voor 599 euro, en het is voor de rest precies hetzelfde toestel als de vertrouwde blauwe en witte varianten. Uiteraard krijg je ‘m in combinatie met een abonnement een stuk goedkoper. Check alle details HIER!

En als we het toch over kleurvarianten hebben: de bruine Galaxy S3 is binnenkort óók verkrijgbaar – bij Belsimpel wel te verstaan, die eerder al de rode variant aanboden. Los moet ‘ie 487 euro kosten – bij een abonnement krijg je ‘m eventueel voor nop. Je vindt alle aanbiedingen voor de bruine Galaxy S3 HIER.

samsung-galaxy-s3-bruin Grijze Samsung Galaxy S3 nu ook leverbaar bij PDAShop, de bruine bij Belsimpel

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee