Geld teveel? Koop een Samsung Swarovski Galaxy S3!

Hmmmnee. Tot nu toe gebruiken wij onze Samsung Galaxy S3 met erg veel plezier, en écht, er was nog geen enkel moment waarop het gebrek aan kristallen een probleem was. Écht niet. Maar mocht dat voor jou niet zo zijn, check dan het volgende.

samsung-galaxy-s3-swarovski-1 Geld teveel? Koop een Samsung Swarovski Galaxy S3!

Amosu heeft namelijk – in haar lijn ‘Swarovski phones’ – de Samsung Swarovski Galaxy S3 uitgebracht. Dit is een gewone Galaxy S3, maar dan met wat meer bling bling. En dat voor maar 2099 pond – ruim 2600 euro. Dan krijg je er wél een gratis leren case bij, in de kleur van jouw keuze.

samsung-galaxy-s3-swarovski-2 Geld teveel? Koop een Samsung Swarovski Galaxy S3!

Wie 2600 euro wat veel vindt voor een nieuwe Galaxy S3, kan ook zijn huidige toestel opsturen. Voor het schamele bedrag van 1399 pond – 1750 euro – voorziet Amosu deze dan van dezelfde oogverblindende outfit.

Overigens levert Amosu ook een van kristallen voorziene iPhone 4S. In het roze! Over smaak valt niet te twisten, maar soms…

(via Amosu)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee