Typhone ontwerpt demo van Galaxy S3

logo_typhone_300px Typhone ontwerpt demo van Galaxy S3Typhone heeft een demo van de Samsung Galaxy S3 gelanceerd. Deze demo maakt het voor consumenten mogelijk om hun potentiële aankoop alvast te testen. De demo is een nieuwe stap in het tonen van producten aan klanten. Deze mogelijkheid biedt een kijkje in het toestel, in plaats van alleen een blik op het uiterlijk.

Wanneer de demo wordt gestart, komt de gebruiker meteen in het menu van het toestel terecht. Vanuit hier kan de gebruiker het toestel gaan verkennen. Al scrollend kun je een deel van de functies bekijken. Het besturen hiervan is heel eenvoudig: met de muis van de computer. Je kunt de berichtenfuncties bekijken, de e-mailbox bekijken (zelfs mail openen) en kijken hoe je iemand kunt bellen. Op elk scherm kun je door een dubbelklik zien op welke toetsen je kunt klikken. Niet alle functies zijn namelijk geïntegreerd in de demo. De demo biedt een duidelijk nieuwe manier van kennismaken met een product. Het is een virtuele weergave van het fysieke product. Het biedt de consument de mogelijkheid zijn aankoop vooraf nu ook ‘van binnen’ te bekijken.samsung-galaxy-s3-i9300-marble-white Typhone ontwerpt demo van Galaxy S3

De Samsung Galaxy S3 is de opvolger van de Galaxy S2. Het toestel is het paradepaardje van het Koreaanse merk en werd met veel lof onvangen door critici. Sommigen van hen spraken zelfs over ‘de beste smartphone tot nu toe. Het apparaat draait standaard op Android 4.0 Ice Cream Sandwicht, maar dit jaar verschijnt een update naar de nieuwe versie van Andiod, Jelly Bean. Zie hier onder een rijtje specificaties van het toestel.

 

Afmetingen:

– 136,6 x 70,6 x 8,6 mm, 133 g

Display:

– 4.8 ” HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen,

– Gorilla Glass

Processor:

– Quad-core 32nm ARM Cortex A9 1,4 GHz-processor,

– Exynos 4212 Quad-chipset

GPU:

– Mali-400MP

RAM:

– 1 GB

Besturingssysteem:

– Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich)

Geheugen:

– 16/32/64GB opslag,

– microSD-kaartslot

Camera:

– 8 megapixel

– auto-focus

– gezichtsherkenning

– touch focus stabilisatie

– Full HD (1080p) video-opname

– LED-flitser

– 1.9MP camera aan de voorkant

Batterij:

– 2100 mAh

 

Galaxy deal tips

Praat mee