Tip: volume boost tijdens een gesprek op je Galaxy S3

Misschien herken je de situatie: je loopt op het station en net terwijl je aan het bellen bent komt er een trein voorbij. Hopelijk niet direct voor je neus – een paar perrons verder – maar het lawaai zorgt er voor dat je je gesprekspartner niet meer goed kunt verstaan, terwijl deze nét iets belangrijks aan het vertellen is, zoals de combinatie van de kluis. Bijvoorbeeld.

samsung-galaxy-s3-volume-boost-gesprek2 Tip: volume boost tijdens een gesprek op je Galaxy S3

Maar wist je dat jouw Samsung Galaxy S3 een volume ‘boost’ functie heeft? Dus zelfs als je het volume door middel van de volume knoppen al op zijn hardst hebt ingesteld, kun je het volume een stapje harder zetten.

Deze functie – ‘Extra volume’ – moet dan wel geactiveerd zijn. Hiervoor ga je naar de telefoon applicatie, en raak je de ‘Menu’ toets aan. Nu kies je ‘Oproep-instellingen’. Net nog in beeld, onderaan, zie je ‘Gebruik extra volume tijdens oproepen’. Deze vink je aan, als deze nog niet aangevinkt stond.

Screenshot_2012-09-10-21-34-13-576x1024 Tip: volume boost tijdens een gesprek op je Galaxy S3Screenshot_2012-09-10-21-35-33-576x1024 Tip: volume boost tijdens een gesprek op je Galaxy S3

Als je nu een telefoon gesprek voert zie je op het scherm een luidsprekertje, net onder de gespreksduur. Raak deze aan, en BOEM! Of nouja, in ieder geval wordt het gespreksvolume extra versterkt, zodat je ook in een luidruchtige omgeving tóch de combinatie van die kluis kunt verstaan. Bijvoorbeeld.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee