Samsung start uitrol Android 4.1 Jellybean update voor Galaxy S3 (in Polen)

Vanochtend is er ergens diep in het hoofdkwartier van Samsung in Zuid-Korea een grote schakelaar omgezet, waardoor de uitrol van de officiële Android 4.1 Jellybean update voor de Galaxy S3 van start is gegaan. Vooralsnog is Polen het eerste land waar het update via OTA – Over The Air – te installeren is.

samsung-galaxy-s3-android-jellybean-van-start-polen1 Samsung start uitrol Android 4.1 Jellybean update voor Galaxy S3 (in Polen)

De update is ruim 282 MB groot, en installeert de allernieuwste versie van het Android besturingssysteem – nummertje 4.1 – op de Galaxy S3. Daarnaast brengt deze update een aantal wijzigingen in Samsung’s eigen eigen Nature UX interface.

Wanneer de rest van de wereld, en met name Nederland, aan de beurt is voor deze update is nog niet bekend, maar we houden het maar op ‘in de loop van oktober’.

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • dennisj007 zegt

      ik heb liever dat ze het per land doen de apple manier van iedereen te gelijk is ook niet wat toen ik mijn iphone nog had lukte het mij meestal pas naar 3 dagen om de update te downloaden mocht samsung het per land doen dan krijgt iedereen de kans om op de release dag de update te downloaden

  1. Nico T zegt

    Ik heb de poolse gedownload en geinstaleerd want je kunt gewoon je eigen taal kiezen dus ook ned !
    daarom snap ik niet dat samsung zo moeilijk moet doen en hun klanten onnodig laal wachten , want ik draai nu al 2 weken op jelly bean en ja werkt fantastisch !! alleen heb ik gemerkt dat je batterijduur korter is terwijl ik heb dan niet gebruikt

Praat mee