Samsung rolt update uit voor eerste Galaxy Note: nog geen Android 4.1

Hoewel Samsung vorige week nog liet weten dat de Galaxy Note – de eerste – binnenkort een update naar Android versie 4.1 Jellybean gaat krijgen, duikt er in een aantal landen nog een andere firmware update op.

samsung-galaxy-note-update-geen-jellybean Samsung rolt update uit voor eerste Galaxy Note: nog geen Android 4.1

Deze update is gebaseerd op Android 4.0.4, en brengt een aantal, laten we zeggen, verrassende vernieuwingen. De update is ruim 196 MB groot, en brengt een aantal elementen van Samsung’s Nature UX – de nieuwe versie van TouchWiz – naar de eerste Note. Zo zien we een nieuwe gallerij app, Popup Play, en een aangepast bureaublad.


De interface van de Note vertoont na de update meer gelijkenissen met de interface van de Galaxy S3 en de Note 2, en geeft zo waarschijnlijk alvast een voorproefje van wat de ‘grote’ Android 4.1 update zal brengen.

Wijzelf hebben deze update in Nederland nog niet gesignaleerd – maar als we het fout hebben horen we het graag!

(via AllAboutSamsung, XDA)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. zegt

  Dat is die Duitse update van volgens mij alweer een maand oud of misschien wel langer. Ik heb niet het idee dat ze deze update nog verder gaan uitrollen nu ze hebben aangegeven Jelly Bean uit te zullen rollen.

 2. Jeroen zegt

  Ik was vandaag in Belgie en daar kreeg ik de update vanochtend. Op eerste gezicht inderdaad een aantal interface tweaks. Irritant is wel dat mijn hele homepage setup WEER terug naar af is. Wat heeft het voor zin om aanpasbare homepages te hebben als de aanpassingen steeds weer worden weggegooid?

 3. jeroen vandamme zegt

  Gisteren ochtend had ik de update melding naar 4.0.4 ziet er stukken beter uit ook de galerij ziet er beter uit groot pluspunt is dat chaton toegevoegd is en de videospeler aangepast is nu hopen dat de 4.1 er snel aankomt

 4. Freek zegt

  Wat ben ik het geupdate geklooi met die note zat zeg…

  wachten en wachten en wachten, en toen kwam android 4.0.3 uit, en toen verklootte hij heel de note…

  Ik stap definitief over zodra de iPhone 5 uit is…

  iets meer betalen, maar GEEN GEKLOOT meer

 5. Sebas zegt

  Ik heb de update ook sinds gisteren. Duidelijk een Duitse Note omdat er allemaal Duitse (rommel)-apps bijkwamen. Overigens wel weer te verwijderen. Verder bespeur ik wat meer snelheid.

 6. Aart zegt

  Ik krijg al enkele weken de melding dat er een software update beschikbaar is. Helaas lukt het niet om de update te installeren. Krijg de melding (nadat ik de voorwaarden geaccpeteerd had) dat Aanmelden van het apparaat mislukt is. Registratie mislukt krijg ik in beeld..Wat kan er misgegaan zijn ?

 7. ludo zegt

  vraag, ik heb vrijdag een update gehad op mijn note 10.1, apparaat gaf dit aan bij thuiskomst en ik hoefde alleen op ok te drukken daarna werd het toestel opnieuw opgestart.
  nu werkt imediashare niet meer, is er een manier om de update te verwijderen??
  ik heb imediashare betaalde versie al verwijderd en opnieuw geinstalleerd, ook de gratis versie geprobeerd zonder resultaat.

  android versie 4.0.4
  kernelversie: 3.0.15-1104909
  build nr. IMM76D.N8010XWALI4

  aub als het mogelijk is het toestel te herstellen een stap voor stap uitleg voor een digibeet

Praat mee