Samsung Galaxy S3 en iPhone 5 (bijna) zij aan zij gekiekt

Dé smartphone hype van afgelopen voorjaar – de Samsung Galaxy S3 – moet het in de strijd om marktaandeel binnenkort op gaan nemen tegen dé smartphone hype van komende herfst, Apple’s nieuwe iPhone. Het is dan ook alleraardigst om beide toestellen gebroederlijk op de foto te zien, genietend van een Chinees zonnetje – samen met de iPhone 4S en de Oppo Finder, ’s werelds dunste smartphone (die alleen in China te koop is op dit moment).

samsung-galaxy-s3-iphone-5-foto Samsung Galaxy S3 en iPhone 5 (bijna) zij aan zij gekiekt

Hoewel we pas later deze week de precieze details van de iPhone 5 te weten zullen komen – de onthulling staat voor aanstaande woensdag in de planning –  is het inmiddels zo goed als zeker dat het toestel voorzien zal zijn van een 4 inch beeldscherm. Op deze foto’s komt het contrast tussen een dergelijk scherm – en de bijbehorende toestelmaten – en het 4,8 inch scherm van de Galaxy S3 goed naar voren.

samsung-galaxy-s3-iphone-5-foto-3 Samsung Galaxy S3 en iPhone 5 (bijna) zij aan zij gekiekt

Je zou bijna gaan denken dat de toestellen bestemd zijn voor compleet verschillende doelgroepen 😉

Overigens is het buitengewoon opvallend hoeveel informatie – specs, afbeeldingen, etc. – er al is uitgelekt over de nieuwe iPhone. Tot nu was het juist Apple die er altijd bewonderingswaardig goed in slaagde om haar nieuwe produkten ontzettend geheim te houden. Die tijd lijkt nu echter voorbij, tenzij Apple komende woensdag natuurlijk een toestel toont dat volledig anders is dan alle uitgelekte informatie doet vermoeden (wat zeker een waanzinnige stunt zou zijn).

(via TechSource)

 

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee