Samsung Galaxy S2 Plus uitgesteld tot begin 2013

Nog maar een paar weken geleden konden we melden dat de Samsung Galaxy S2 Plus waarschijnlijk nog vóor de feestdagen de huidige Galaxy S2 zou gaan vervangen. Op dit moment lijkt het er echter sterk op dat de Galaxy S2 Plus pas ná de jaarwisseling zijn opwachting zal maken.

samsung-galaxy-s2-plus-release-uitgesteld Samsung Galaxy S2 Plus uitgesteld tot begin 2013

Hoewel de Galaxy S2 Plus nog niet officiëel onthuld is, en zich dus nog echt in het geruchtencircuit bevindt, vermeld het bericht naast het uitstelling van de release wel een precieze datum: 28 januari – een maandag. Op deze dag vindt er in ieder geval geen grote beurs plaats, en het is evenmin logisch dat er dan zomaar opeens een Samsung Unpacked evenement wordt gehouden. Wél heeft Samsung er een handje van om toestellen gewoon aan te kondigen zonder poespas.

Naar reden van uitstel kunnen we eigenlijk alleen maar raden op dit moment – feit is dat de ‘gewone’ Galaxy S2 nog steeds erg goed verkoopt, en samen met de Galaxy S3 de Android smartphone markt ook nu nog domineert. Kennelijk is er nog geen dringende noodzaak om een flink opgepoetste versie van de S2 – de Galaxy S2 Plus dus – in de winkels te brengen.

Maar hij komt er zeker wel, de Samsung Galaxy S2 Plus. En tegen de tijd dat ‘ie er is, is het misschien de Android smartphone waar het langst over geroddeld is, vóórdat hij uiteindelijk te koop was. Vergeet niet dat de eerste berichten over de S2 Plus al rond juni 2011 opdoken!

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Praat mee