Samsung Galaxy Note 2 accessoires

Samsung zou Samsung niet zijn als zij een nieuw toestel – zoals de Galaxy Note 2 – de wereld in zou sturen zonder uitgebreid arsenaal aan accessoires: flipcovers, cases, cradles, chargers. Of in gewoon Nederlands: hoesjes, houders, en opladers.

samsung-galaxy-note-2-accessoires-1 Samsung Galaxy Note 2 accessoires

En dus zagen we op de IFA beurs in Berlijn, waar vorige week de Note 2 werd onthuld, een keur aan kleurige flipcovers – van die hoezen waarbij de ‘achterklep’ aan de telefoon zelf vast zit, en je de voorkant open klapt – en gewone beschermhoezen, maar ook reserve S Pennen in verschillende kleuren.

We denken dat Samsung binnenkort meer informatie bekend zal gaan maken over welke accessoires er precies voor de Note 2 beschikbaar zullen zijn – tenslotte verwachten we ook nog zaken als autohouders, bureauhouders, en misschien – héél misschien – wel eenzelfde soort draadloze oplaad kit als we binnenkort ook voor de Galaxy S3 zullen zien.

(via SlashGear)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee