Probeer de Samsung Galaxy S3 online

Wie de tel kwijt was: we leven inmiddels in 2012! Dit betekent dat shoppen steeds vaker online gebeurt, en steeds minder in een fysieke, échte winkel. Ook smartphones worden steeds meer online verkocht, en relatief gezien steeds minder in de winkel om de hoek. En tóch is het best fijn om een telefoon gewoon even in je hand te kunnen houden voordat je ‘m koopt, of er tenminste even mee te spelen, zodat je een idee krijgt hoe het allemaal werkt. Natuurlijk is ‘in je hand houden’ niet mogelijk via internet – er mee spelen is sinds vandaag echter wel degelijk een mogelijkheid. Bij Typhone, wel te verstaan.

typhone-samsung-galaxy-s3-live-demo Probeer de Samsung Galaxy S3 online

Als eerste in ons land bieden zij de mogelijkheid om een zogenaamde ‘live demo’ van een toestel te gebruiken, zodat je alvast een beetje kennis kunt maken met – in dit geval – de Samsung Galaxy S3. Wij hebben er natuurlijk ook even mee gespeeld, en – verhip! – het lijkt wel alsof je met een Galaxy S3 werkt. Min of meer dan. In het echt werkt het toestel natuurlijk vele malen vlotter en soepeler dan in deze virtuele demo.

Desalniettemin biedt Typhone op deze manier een interessante mogelijkheid om al voor de aankoop kennis te maken met een toestel. Voor de doorgewinterde smartphone gebruiker is dit misschien wat minder interessant, maar als je voor het eerst een dergelijk toestel overweegt, is dit een unieke manier om te kijken hoe alles werkt. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl – check de ‘play’ knop rechtsboven het toestel – kun je je ook laten rondleiden door de Galaxy S3 zonder zelfs iets te hoeven doen.

typhone-samsung-galaxy-s3-live-demo-2 Probeer de Samsung Galaxy S3 online

Hoe kun je de demo dus gebruiken? Bezoek Typhone’s Galaxy S3 aanbieding HIER. Onder de afbeelding van de Galaxy S3 zie je een ikoontje: ‘Use Live Demo’. Klik daar op en leef je uit.

Typhone zelf licht de Galaxy S3 demo als volgt toe:

De demo

Nadat de demo geladen is, komt de gebruiker direct in een realistische weergave van het menu
terecht. Hier is het mogelijk om verschillende functies van het toestel te openen. Dit werkt heel
simpel: met de muis van de computer. Zo is het mogelijk berichten te lezen, bekijken hoe e-mail
werkt en kun je door je telefoonboek scrollen. Je scrollt eenvoudig door de verschillende menu’s
heen en krijgt zo een goed beeld van de mogelijkheden die het apparaat biedt. Op deze manier weet
de consument beter wat hij/zij koopt. Deze demo is een nieuwe stap in het laten zien van producten
aan de klant. Het gaat weer een stap verder dan de 360 graden fotorotaties die op veel websites te
gebruiken zijn.

(via Typhone)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee