Nog meer game tips: Modern Combat 3 Fallen Nation en Shadowgun

Als we dan toch mooie, gratis games aan het tippen zijn, willen gelijk de volgende aandragen: Modern Combat 3 – Fallen Nation is momenteel, net als Asphalt 7, gratis beschikbaar voor Samsung Galaxy S3 bezitters in Samsung Apps.

modern-combat-3-samsung-galaxy-s3-gratis Nog meer game tips: Modern Combat 3 Fallen Nation en Shadowgun

Modern Combat 3 Fallen Nation is misschien wel de beste FPS – First Person Shooter – binnen het Android systeem. Het concept is natuurlijk erg bekend: ren rond, speel missies, schiet veel. Er moeten slechte mensen bestreden worden, want het is oorlog. Modern Combat 3 bestaat uit 13 missies, die over de hele wereld doorlopen moeten worden. Maar uiteraard kun je je ook online uitleven tegen andere gamers.

Zoals altijd geven wij ook hier de waarschuwing: installeer het spel via een WiFi verbinding. Er moet namelijk nogal wat gedownload worden voordat je kunt gaan spelen. Je vindt Modern Combat 3 in Samsung Apps, of HIER.

shadowgun-samsung-galaxy-s3 Nog meer game tips: Modern Combat 3 Fallen Nation en Shadowgun

Naast Modern Combat 3 is momenteel ook Shadowgun – The Leftover gratis down te loaden in Samsung Apps (HIER). Shadowgun is een sci-fi schietspel, waarin je een ultieme badguy moet opsporen. Net als Modern Combat 3 ziet Shadowgun er fantastisch uit, met erg mooie grafische effecten.

Zo, iedere gamer met een Samsung Galaxy S3 kan er dit weekend flink tegenaan met bovenstaande spellen, en Asphalt 7.

(dank, SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Kroon zegt

    Thx voor de tips!
    In eerste instantie kreeg ik MD3 niet opgestart maar dan moet je je taalinstellingen op Engels zetten. Game starten, op Duits zetten, dan afsluiten. Systeemtaal weer op NL zetten, game starten en hem daar weer op Engels zetten.

Praat mee