Hallo, Samsung Galaxy S4! (die niet in februari 2013 al komt)

Zoals het hoort in smartphone land kan de fanatieke lezer surfen van hype naar hype. De eerste maanden van dit jaar werd het smartphone nieuws gedomineerd door de Samsung Galaxy S3. Toen deze er eenmaal was konden alle blikken gericht worden op de aankomende iPhone 5. En inderdaad, nu deze er is, kunnen we – mochten we het willen – alvast gaan reikhalzen naar, inderdaad, de Samsung Galaxy S4.

samsung-galaxy-s4-aurora-2 Hallo, Samsung Galaxy S4! (die niet in februari 2013 al komt)

De Samsung ‘Aurora’ – een Galaxy S4 concept ontwerp dat helemaal niets zegt over de daadwerkelijke Galaxy S4 😉

 

Tenminste, zo wil ons het nieuws van vandaag doen geloven: Samsung zou van plan zijn om haar Galaxy S4 in februari op de Mobile World Congress te onthullen, gevolgd door een daadwerkelijke release in maart. Maar voor je denkt ‘potver, ik heb net een Galaxy S3’ of ‘jamaar, ik wil net een Galax S3 gaan halen’: de kans dat dit gerucht klopt is miniem. Tenslotte zagen we soortgelijke berichten een jaar geleden over de Galaxy S3, die uiteindelijk gewoon netjes op het normale jaarlijkse schema eind mei te koop was. En sinds de Galaxy S3 is het duidelijk dat Samsung geen belangrijke toestellen meer gaat introduceren op de Mobile World Congress, te midden van tientallen andere nieuwe produkten.

Dus als wij hier een redelijke voorspelling mogen doen (en dat mogen we!): de Samsung Galaxy S4 komt gewoon netjes in mei 2013 op de markt, met een onthulling aan het begin van die maand of desnoods eind april.

(via ZDNet)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee