De goedkoopste Samsung Galaxy S3 deals

Al een tijdje vind je hier op galaxyclub.nl een overzicht van de populairste Samsung Galaxy S3 deals. Maar ‘populair’ staat natuurlijk niet helemaal gelijk aan ‘goedkoopst’ – iedereen heeft namelijk verschillende behoeften wat betreft aantal belminuten, SMSjes, databundel, en provider. Maar voor iedereen die gewoon de goedkoopste deal zoekt hebben we onderstaande overzicht samengesteld.

samsung-galaxy-s3-goedkoopst De goedkoopste Samsung Galaxy S3 deals

Het starttarief is het actietarief dat je de eerste maanden van je abonnement betaald, het gemiddelde maandtarief is het bedrag dat je gemiddeld per maand kwijt bent als je de abonnementskosten over de gehele contractperiode berekent.

De goedkoopste losse Samsung Galaxy S3 vindt je momenteel voor 477 euro bij BelSimpel (HIER). Ons uitgebreide aanbiedingen overzicht vind je HIER.

[table "15” not found /]

Het tarief dat je de eerste maanden betaalt, het ‘actietarief’.
Abonnementskosten, toestelkosten en aansluitkosten bij elkaar opgeteld, en gedeeld door 24 maanden. Als je je huidige provider behoudt vervallen de aansluitkosten.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee