Game tip: Asphalt 7 Heat gratis op de Samsung Galaxy S3

Zo nu en dan stelt Samsung toffe games gratis beschikbaar voor bezitters van hun toptoestellen. En zo vinden we nu één van de allerbeste race games – Asphalt deeltje zeven: Heat – voor nop in Samsung’s eigen app winkel, Samsung Apps.

samsung-galaxy-s3-asphalt-7-logo Game tip: Asphalt 7 Heat gratis op de Samsung Galaxy S3

De Asphalt serie is bekend van zo’n beetje ieder denkbaar computer platform denkbaar, en deeltje zeven kwam eind juli beschikbaar voor Android. Het is een mooie game, die laat zien waar de hardware van de Samsung Galaxy S3 toe in staat is.

In het spel kun je kiezen uit 60 verschillende auto’s, waarin in je in 15 verschillende echt bestaande steden kunt rondracen. Uiteraard kun je gewoon zelf op je eigen Galaxy S3 spelen, maar je kunt het ook online opnemen tegen vijf tegenstanders.

Zoals gezegd vind je Asphalt 7 in SamsungApps op je toestel, of HIER. En zorg dat je een WiFi verbinding hebt, want je moet ruim 1000 MB data downloaden… maar daar krijg je dan wel een erg mooie game voor.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee