Zwarte Samsung Galaxy S3 gespot (update 3: meer afbeeldingen)

Het is alweer even geleden dat we hier meldden dat een zwarte versie van de Samsung Galaxy S3 later dit jaar op de markt zal komen. Daarna bleef het angstvallig stil rond een dergelijke versie. Tot nu.

wpid-Samsung-Galaxy-S3-Black Zwarte Samsung Galaxy S3 gespot (update 3: meer afbeeldingen)

Op Samsung’s Olympische Facebook pagina zijn foto’s te bewonderen van – jawel! – een zwarte Galaxy S3.

Dit betekent natuurlijk niet dat deze versie van het populaire toestel binnenkort in de winkels ligt. Maar tenminste hebben we een bevestiging van het bestaan ervan.
wpid-Samsung-SGS3-Black-1 Zwarte Samsung Galaxy S3 gespot (update 3: meer afbeeldingen)

Voor veel gebruikers blijft zwart toch een beetje dé kleur voor een smartphone, en het ontbreken van een zwarte Galaxy S3 is op zijn minst opvallend te noemen.

Update:

zwarte-samsung-galaxy-s3-cpw Zwarte Samsung Galaxy S3 gespot (update 3: meer afbeeldingen)Niet alleen de bovenstaande foto’s wijzen erop dat er een zwarte Samsung Galaxy S3 aan zit te komen – ook het interne systeem van de Engelse telefoonwinkel Carphone Warehouse (in Nederland beter bekend als Phonehouse) blijkt een vermelding te bevatten van deze variant. Met name dit zou er op kunnen wijzen dat we al binnenkort een zwarte Galaxy S3 op de markt kunnen verwachten – in ieder geval in Engeland. Wanneer we een dergelijke versie in Nederland gaan zien blijft op dit moment nog moeilijk te voorspellen.

Update 2:

Volgens de Engelse retailer MobileFun komt de zwarte Samsung Galaxy S3 over vier tot zes weken op de markt. En dat voor dezelfde prijs als de eerdere – blauwe en witte – versies. Hopelijk geldt dit dan ook voor Nederland, zodat we de zwarte S3 ook hier eind in de tweede helft van september in de winkels kunnen begroeten.

Update 3:

Nee, er bestond geen twijfel meer of er inderdaad een zwarte Samsung Galaxy S3 komt. Maar om de hele zaak uit de sfeer van ‘onopvallende Facebook plaatjes’ of ‘clandestiene foto’s van een computersysteem’ te halen, heeft T-Mobile in de VS zonder blikken of blozen een pagina online gezet met daarop – tadáá – de zwarte S3 in vol ornaat.

Als ze nou zo vriendelijk waren geweest om er een releasedatum bij te vermelden… (hadden we daar in Nederland weinig aan gehad 😉 )

samsung-galaxy-s3-zwart1 Zwarte Samsung Galaxy S3 gespot (update 3: meer afbeeldingen)

(via UnwiredView, AndroidPolice, MobileFun, T-Mobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. zegt

  Nice! Weet het niet hoor zwart de kleur voor een smartphone.
  Ja bij de S1 en S2 wel, maar de S3 kan je bijna geen smartphone meer noemen.
  Leuke bijkomstigheid is dat je ermee kan bellen en smsen.
  Blauw vind ik afgrijselijk lelijk, zwart vind ik niet bij de S3 passen, maar met de witte ben ik extreem blij ^^

 2. mitch zegt

  Yes, is het toch goed dat ik nog geen werk heb, anders zat ik nu met een blauwe sgs3.
  Ik vind de blauwe niet zo mooi , de witte wel maar die vind ik vrouwlijk.

  Ik denk dat met de release van de zwarte sgs3 de verkoopcijfers sterk zullen
  stijgen omdat de meeste mensen toch het liefst een zwarte telefoon willen, al helemaal met een amoled scherm is dat mooier.

Praat mee