Video van Samsung Galaxy S3 met officiële Android 4.1 ROM

Inderdaad, het gaat niet lang meer duren voor we de Android 4.1 Jellybean update op onze Samsung Galaxy S3 zien verschijnen – de officiële update van Samsung zelf, wel te verstaan, aangezien de handige doe-het-zelvert natuurlijk al lang een Android 4.1 ‘custom ROM’ heeft draaien. Maar om de tijd te doden hebben de mannen van AndroidCentral op de IFA beurs in Berlijn alvast een blik kunnen werpen op een Galaxy S3 mét TouchWiz én Android 4.1.1.

samsung-galaxy-s3-lte-android-jellybean Video van Samsung Galaxy S3 met officiële Android 4.1 ROM

Het toestel in kwestie is de zwarte LTE/4G versie van de Galaxy S3 die binnenkort in Duitsland door Vodafone gelanceerd zal worden, codenaam GT-i9305. In Nederland beschikken we nog niet echt over een zinvol 4G mobiel netwerk, en dus zal deze S3 variant aan onze neus voorbij gaan. Maar we kunnen wel mooi even spieken hoe het toestel draait op Android 4.1.1.

Zoek de verschillen!

(via AndroidCentral)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Sancur zegt

    En toch ljikt het nog niet zo vloeiend te zijn als een Apple toestel. De interface loopt vaak ‘achter je vinger aan’ . Ik dacht dat dit met Jelly Bean opgelost zou worden. Heb zelf een S3 en ben hier zeer tevreden mee maar vraag me af wanneer ze de interface nu echt strak kunnen maken.

Praat mee