Android 4.1 ROM op de Samsung Galaxy S3: video (update: én ROM)

Hoewel we de update voor de Samsung Galaxy S3 naar Android 4.1 Jellybean al over een paar weken verwachten, blijft het verrassend stil aan het front van de uitgelekte ROMs. Dat wil zeggen: er is nog steeds geen beta-versie van de nieuwe firmware uitgelekt. Tot nu.

android-4-1-samsung-galaxy-s3-video Android 4.1 ROM op de Samsung Galaxy S3: video (update: én ROM)

De Mexicaanse Android website AndroidMX heeft op één of andere manier de hand weten te leggen op een test versie van de nieuwe ROM. En er een filmpje van gemaakt. Natuurlijk is het verschil met de huidige Android 4.0.4 ROM niet wereldschokkend. We zien dezelfde interface, en op wat details na zou je amper merken dat er achter de schermen meer aan de hand is. Het is in deze video moeilijk inschatten of het verschil voor de gebruiker goed merkbaar is.

En ja, wij denken dat er wel degelijk een verschil merkbaar zal zijn, met name door de nieuwe manier waarop Android 4.1 de gebruikersinterface weergeeft (sleutelwoord: Project Butter). Op een redactioneel toestel hebben wij al een aantal dagen een custom Android 4.1 ROM draaien (de Resurrection Remix ROM, HIER te vinden) en het verschil met de huidige Android 4.0.4 firmware is indrukwekkend.

Update:

samsung-galaxy-s3-jb-rom-sammobile-168x300 Android 4.1 ROM op de Samsung Galaxy S3: video (update: én ROM)Inmiddels is de er ook een heuse Android 4.1 ROM uitgelekt. De echte liefhebber kan dus nu al aan de slag met een Jellybean ROM inclusief TouchWiz en alle overige Samsung modificaties. Uiteraard gaat het hier om een beta versie, en nog niet om de ROM die uiteindelijk via officiële weg aan alle Galaxy S3 bezitters zal worden aangeboden. Voor de ROM en alle details, zie HIER.

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee