Tien miljoen stuks Galax Note over de toonbank

samsung-galaxy-note-10-miljoen-300x300 Tien miljoen stuks Galax Note over de toonbankHet was pas een paar weken voor de officiële onthulling dat de naam ‘Samsung Galaxy Note’ voor het eerst opdook – en in eerste instantie alleen maar vraagtekens opriep. Niemand leek enig idee te hebben wat dit voor apparaat zou zijn, en ook na de introductie bleken er nogal wat vraagtekens rond het toestel te hangen. Wat ís het nou precies, en zit er wel iemand te wachten op zo’n vreemd apparaat?

Bijna een jaar later blijkt dat er minstens 10 miljoen mensen op zo’n vreemd apparaat zaten te wachten. Tenminste, zoveel zijn er inmiddels wereldwijd van de Galaxy Note verkocht. Hiermee is de Note niet alleen een mooi niche product gebleken, maar een smartphone hit van formaat.

Binnenkort komt de Note 2 op de markt, en de algemene verwachting is dat deze nog een stapje succesvoller zal zijn dan de eerste Note.

 

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee