Sandcastle Sensei, of: filmen met de Samsung Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-sandcastle-sensei-300x236 Sandcastle Sensei, of: filmen met de Samsung Galaxy S3Dat we onder de indruk waren – en zijn – van de camera van de Samsung Galaxy S3 kon je al lezen in onze uitgebreide review. Maar om de kwaliteiten van de acht megapixel sensor van het toestel nog eens extra te benadrukken, gaf T-Mobile (de Amerikaanse tak, wel te verstaan) een toestel aan regisseur Freddie Wong. Die aarzelde vervolgens geen moment, ging aan de slag, en maakte de 2 minuten durende ‘actiefilm’: Sandcastle Sensei.

Sandcastle Sensei is een typische B-kung-fu-‘film’, die nergens op slaat – zelfs al wordt er genoeg geslagen. Maar juist de snelle actie van het filmpje kan mooi worden vastgelegd met de camera van de Galaxy S3, dankzij de hoge bitrate waarmee video wordt vastgelegd.

Voor de volledigheid plaatsen we hieronder ook nog maar de bijbehorende ‘behind the scenes’ video. In tegenstelling tot sommige van onze meer technische berichten hier, zouden we nu bijna zeggen: ‘try this at home’ – mits je al een Galaxy S3 hebt natuurlijk.

(via Phandroid)


Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Boy zegt

    Ziet er mooi uit, beetje jammer dat er toch wel meer voor nodig is dan een goede camera 😉 Ik zou zelf nooit zulke beelden kunnen maken lol

Praat mee