Samsung Unpacked op 29 augustus: uitnodiging wijst op de Galaxy Note 2? (update: ja!)

samsung-galaxy-note-2-release-ifa-214x300 Samsung Unpacked op 29 augustus: uitnodiging wijst op de Galaxy Note 2? (update: ja!)

Update:

Ja dus. Samsung heeft zelf inmiddels via persbureau Reuters weten dat het inderdaad de opvolger van de Galaxy Note – de Galaxy Note 2 dus – zal onthullen op 29 augustus. Nu we dat weten kunnen we ongegeneerd gaan aftellen naar de bewuste datum, en uitkijken naar een quad core Galaxy Note 2 met een 5,5 inch scherm en misschien zelfs – als we sommige wilde geruchten mogen geloven – een flink hogere schermresolutie dan de huidige Note.

Bijna 4 weken nog… het aftellen kan dus beginnen! Wil je een email bericht ontvangen zodra de Galaxy Note 2 in ons land verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor onze gratis email notificatie service, rechtsboven op de pagina.

(via Reuters)

Eerdere bericht:

De eerste officiële uitnodigingen zijn verstuurd: Samsung’s Unpacked evenement op 29 augustus – aan de vooravond van de grote IFA beurs in Berlijn – ligt vast. En natuurlijk is de grote vraag: wat gaan we die avond te zien krijgen?

Traditiegetrouw heeft Samsung in de uitnodiging natuurlijk wel een hint verstopt. Of nouja, verstopt… een stylus is pontificaal zichtbaar. We krijgen dus in ieder geval een nieuwe telg van de Galaxy Note familie te zien. Echter, of dit de Galaxy Note 10.1 of de langverwachte Galaxy Note 2 is blijft nog onduidelijk.

Toch lijkt het er sterk op dat het hier om de Galaxy Note 2 zal gaan. De eerste versie van het populaire toestel werd natuurlijk een jaar geleden op hetzelfde evenement onthuld, en volgens de laatste berichten is de kans groot dat we de Note 10.1 al op de 15e gaan zien op een evenement in de VS.

Verder is de kans aanwezig dat we eindelijk Samsung’s nieuwe ‘gewone’ – lees: stylus-loze – tablet te zien zullen krijgen, mogelijk met een beelddiagonaal van 11,8 inch en een schermresolutie die hoger is dan die van Apple’s huidige nieuwe iPad: 2560 bij 1600 pixels.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Praat mee